Korting op VOMI-opleidingen

30 april 2018

Wij kunnen jullie een mooi aanbod doen in samenwerking met de VOMI academie, namelijk 10 procent korting op de reguliere prijzen van een tweetal opleidingen. Dus volgen jullie de cao Orsima en/of zijn jullie lid van SITO, maar niet van VOMI? Dan kun je deze korting mooi gebruiken voor de ontwikkeling van je werknemers.  Het gaat om ‘Leidinggeven aan kleine groepen (MIM I)’ en ‘Leidinggeven aan teams (MIM II)’. De volgende trainingen starten al in mei en juni, dus pak die kans voor de doorontwikkeling van je team(s)! Geef bij inschrijving op het formulier aan ‘lid van Orsima/SITO’ om de korting te ontvangen.

Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met de VOMI academie.

 

Leidinggeven aan kleine groepen (MIM I)

Medewerkers die vanwege hun vaktechnische vaardigheden boven het maaiveld uitsteken promoveren regelmatig naar een leidinggevende functie. Om deze (toekomstige) leidinggevenden te ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling biedt MIM I een gevarieerd leertraject aan. Bij MIM I staan de basisvaardigheden van leidinggeven in de industriële dienstverlening centraal.

 

Klik hier voor alle informatie over de opleiding.

 

Leidinggeven aan teams (MIM II)

Medewerkers die nog niet zo lang werkzaam zijn in de rol van leidinggevende gaan in MIM II aan de slag om hier sterker in te worden en zich verder te ontwikkelen. Het leidinggeven aan teams staat hierbij centraal. Deelnemers verwerven inzichten en vaardigheden voor het aansturen van een team met aandacht voor individuele en groepscompetenties. Tijdens het traject ontdekken de deelnemers wat het betekent om ontwikkelingsgericht leiding te geven en de ontwikkeling van een team te beïnvloeden.

Klik hier voor alle informatie over de opleiding.