Disclaimer

Dit is de officiële website van SITO, werkgeversvereniging voor bedrijven uit de industriële reiniging, conservering en asbestsanering.

Aansprakelijkheid

Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld en voorzien van informatie. Desondanks kan SITO op geen enkele wijze instaan noch enige garantie afgeven voor de juistheid of volledigheid van de informatie op de website. Aan de inhoud van de SITO-website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. SITO aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de SITO-website. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. SITO behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Websites van derden

Het feit dat websites van derden via links op de SITO-website kunnen worden geraadpleegd betekent niet dat deze websites worden aanbevolen of zijn goedgekeurd door SITO. SITO is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de via de links te ontsluiten websites, voor de privacybescherming op die websites of voor diensten die eventueel via die websites worden aangeboden. Mocht u in deze website onjuistheden aantreffen, dan kunt u daarover contact met ons opnemen.

Auteursrechten

Alle auteursrechten op de inhoud van de SITO-website komen toe aan SITO, uitgezonderd informatie met een externe bron in de Kennisbank. De content in de SITO Kennisbank met het KVK logo en de Ondernemerspleinbalk onder het artikel is eigendom van het Ondernemersplein en wordt door de Rijksoverheid beheerd.

Delen van informatie

Voor persoonlijke doeleinden mag de informatie op deze website vrij gebruikt worden. Voor andere doeleinden wordt u verzocht vooraf contact op te nemen met ons team om toestemming te vragen.