Welkom op de kennisbank

Zoek of selecteer hieronder

De Corona Calculator van VNO-NCW & MKB Nederland


VNO-NCW en MKB-Nederland hebben de Corona Calculator gelanceerd. Met deze Corona Calculator kunnen ondernemers berekenen welk effect de steunmaatregelen hebben op de financiële positie van hun onderneming.

Klik hier om naar de Corona Calculator te gaan

De tool bestaat uit het volgende:

  • Een overzicht van alle corona-steunregelingen; op basis van de ingevoerde SBI code worden de relevante regelingen getoond.
  • Per regeling geeft de Corona Calculator met berekeningen een indicatie van de hoogte van de tegemoetkomingen, kredietmogelijkheden en mogelijkheden rond belastinguitstel.
  • In combinatie met de gemaakte berekeningen en een invoer van de te verwachten inkomsten en uitgaven, kan de Corona Calculator tevens inzicht geven in de liquiditeitspositie van de onderneming.
  • Op de website zijn ook de meeste veelgestelde vragen én antwoorden gebundeld.

De Corona Calculator wordt kosteloos aan de leden ter beschikking gesteld. Er kan door uw organisatie verwezen worden naar www.coronacalculator.nl en/of deze kan worden geïntegreerd in uw eigen digitale omgeving.

Voor vragen en opmerkingen over de Corona Calculator kunt u terecht bij Jesse Schreurs (schreurs@vnoncw-mbk.nl) of 06 86891244.