Duurzame inzetbaarheid loont

28 december 2017

Conservator werkt uitsluitend met de beste mensen waarbij jarenlange ervaring en een goede motivatie de uitgangspunten zijn. Daphne Holtappel, algemeen directeur: “Wij stellen hogere opleidingseisen dan de wettelijke en branche eisen. Alle medewerkers voldoen aan deze eisen en worden naast externe opleidingen ook continu intern begeleid. Daar investeren wij graag in.” Niet voor niets mocht de Conservator Group in mei 2017 de Kroon op het werk prijs 2017 in ontvangst nemen.

Door zich in te zetten bij verschillende brancheorganisaties onderstreept Daphne het belang van duurzame inzetbaarheid voor medewerkers in de industriële dienstverlening. Als bestuurslid van SITO wil ze andere bedrijven stimuleren te zorgen voor een werkomgeving waar goed geschoolde werknemers efficiënt, veilig en deskundig hun werk kunnen verrichten en zo duurzaam inzetbaar kunnen blijven.

Conservator

Conservator is een zelfstandig familiebedrijf met een lange historie. Het bedrijf werd in 1941 opgericht en al drie generaties is Conservator een specialist in het stralen van oppervlakten. Conservator is marktleider op het gebied van straal- en reinigingstechniek in de afval- en energiesector.

Meer informatie: www.conservatorgroup.com