Diner van de Industriële Dienstverlening

15 oktober 2018

Ben jij er bij op 22 november?

Na het organiseren van een aantal succesvolle edities van de Dag van de Industriële Dienstverlening nodigen we je dit jaar uit voor het ‘Diner van de Industriële Dienstverlening’. Op 22 november tussen 15.30 en 20 uur combineren we inspirerende sprekers met lekker tafelen met collega’s uit de branche. Eerder communiceerden we 1 november, dus let op dit wordt nu drie weken later georganiseerd.

Schrijf je nu GRATIS in

Jouw werk &…

Het thema van dit jaar is ‘Jouw werk &….’. Zo bespreken we de rol van vitaliteit. Ook zoomen we in op drank en drugsbeleid. Hoe ontwikkel je dit en hoe borg je dit?

Voor wie?
Het ‘Diner van de Industriële Dienstverlening’ wordt georganiseerd door Orsima en is toegankelijk voor werkgevers en werknemers uit de branche. Daarnaast zijn ook klanten van harte welkom. Samen tillen we de branche op een hoger plan.

Gratis?!
Ja, wij bieden dit inspirerende diner gratis aan. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden kennis te delen in de branche. Neem je je collega ook mee?

Sprekers

Pieter Paul Nieuwland
Naast zijn werkzaamheden als personal trainer werkt hij ook voor het ‘Duurzaam Inzetbaarheids Centrum’, misschien ken je hem nog van Jouw werk is Topsport? In het kader van een gezondere leefstijl geeft hij voor hen presentaties en workshops over voeding, slaap, stress en bewegen. “Elke dag weer zie ik dat wij een verschil maken in het leven van mensen, of het nu gaat om hun gezondheid of vitaliteit, het is vooral hun levenskwaliteit die wij willen verbeteren. En na alles wat ik heb meegemaakt in mijn leven, is dat nog steeds één van de mooiste en meest dankbare dingen die ik voor een ander kan doen!”

 

Stephan Roelofs
Stephan is specialist op gebied van werk, verslaving en doserings-problematiek. Hij is zelf ex-verslaafde en kent de destructie van verslaving als geen ander. Zijn jarenlange ervaring in herstel, het doen van interventies en het samenwerken met werkgevers, HRM en arbodiensten maken van Stephan een unieke sparringpartner.

Stephan is oprichter van het bedrijf: Be-Responsible, zij helpen organisaties met alcohol- en drugsvrij werken. Het eigen preventie product ‘De Alcohol- en drugsvrije werkvloer’ is succesvol geïmplementeerd bij vele organisaties en inmiddels opgenomen in de database ‘Loket gezond leven’ van het RIVM. Veiligheid, vitaliteit en
verantwoordelijkheid zijn kernwoorden in onze aanpak. Alle medewerkers worden medeverantwoordelijk.


Locatie: Fort Wierickerschans te Bodegraven

Het fort is een indrukwekkende monumentale locatie met imposante gebouwen, een prachtig Terreplein met groene verdedigingswallen en eigen gratis parkeervoorziening. Fort Wierickerschans is bijzonder en uniek gelegen in het centrum van het Groene Hart op de smalste plek van de Oude Hollandse Waterlinie.

Het fort heeft een goede bereikbaarheid (5 minuten van de A12) en is centraal gelegen in Nederland en in de randstad.