Netwerkdiner & Algemene Ledenvergadering 2019

29 augustus 2019

Op donderdag 21 november organiseren we een netwerkdiner voor de leden van SITO. Voorafgaand aan het diner vindt de Algemene Leden Vergadering plaats. Tijdens het diner krijgen de aanwezigen interessante presentaties en updates over de laatste ontwikkelingen bij SITO.

Vanaf nu kun je je registreren voor een inspirerende middag én avond op bijzondere locatie Kasteel van Rhoon. Binnenkort delen we ook meer informatie over het inhoudelijke programma van de middag.

Presentaties
Bent u al in balans voor 1 januari? Een kennissessie over de ‘Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)’ door Carl Schmitz
Vanaf 1 januari veranderen de regels rond arbeidscontracten en ontslag. Dit is geregeld in de Wet arbeidsmarkt in balans. Dit is relevant voor werkgevers en werknemers. Zo gaan werkgevers vanaf 1 januari een lagere WW-premie betalen voor werknemers met een vast contract. Payrollwerknemers krijgen een betere rechtspositie en arbeidsvoorwaarden en oproepkrachten krijgen meer zekerheid op werk en inkomen. Dit is een belangrijk en actueel onderwerp en daarom informeren wij je graag over de praktische consequenties.

Carl Schmitz is Algemeen Directeur bij Zuidgeest – uitzend- en detacheringsbureau met meer dan 50 jaar ervaring en gespecialiseerd in de industrie en bouw.

Kunnen algen chroom-6 overbodig maken? door Santiago Garcia
In het lab van dr. Santiago Garcia aan de faculteit Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek gebeuren bijzondere dingen. Zijn onderzoeksgroep werkt aan nieuwe oplossingen voor bestaande problemen op het gebied van vliegtuigmaterialen. De groep boekt op dit moment veel succes met het gebruik van algen bij de ontwikkeling van een veilige en milieuvriendelijke corrosiebeschermer ter vervanging van het kankerverwekkende chroom-6. Hij vertelt er alles over tijdens ons netwerkdiner.

S.J. (Santiago) Garcia is chemisch ingenieur aan de Universiteit Jaume I en PhD aan de Polytechnische Universiteit van Valencia (UPV) in Spanje -. Dr. Garcia trad toe tot de faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de TU Delft na een jaar postdoctoraal aan de UPV en 2 jaar aan de 3mE-faculteit van de TU Delft. Dr. Garcia is momenteel Associate Professor. bij de Novel Aerospace Materials-groep en teamleider van het Self-Healing Polymeric Materials and functional coatings-team.

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Algemene Ledenvergadering (ALV)
17.30 uur Borrel
18.00 uur Netwerkdiner (met presentaties tussendoor)
21.00 uur Einde

Locatie
Het Kasteel van Rhoon is een bijzondere en vorstelijke locatie met tal van mogelijkheden. Het Kasteel is goed bereikbaar en heeft voldoende en gratis parkeergelegenheid.

Informatie? Vragen?
We horen het graag via info@sito-online.nl of bel 0183 – 620 929.