Aanbieding voor SITO-leden: covidtest vanaf 65 euro!

18 november 2020

Covidtestnederland heeft de volgende prijsstaffel voor SITO-leden:

  • <100    : 65 euro
  • >100    : 60 euro
  • <500    : 55 euro
  • <1000  : 50 euro
  • >1000  : 45 euro

Het is aan u om het gewenste aantal medewerkers die getest dienen te worden te bepalen. U kunt kiezen voor preventief testen of na het krijgen van specifieke COVID gerelateerde klachten.

Na dat het aantal medewerkers die getest moeten worden is vastgesteld ontvangt u van ons voor al deze medewerkers een unieke couponcode. Deze dient u vervolgens zelf aan uw medewerkers te verstrekken.

Een afspraak is simpel in te plannen via www.covidtestnederland.nl door de medewerker zelf. Uw medewerker doorloopt in totaal 4 stappen en geeft antwoord op de vragen die gesteld worden omtrent de gezondheid van de medewerker. De medewerker krijgt hier een bedrag van 0 euro te zien. Na alle stappen doorlopen te hebben ontvangt de medewerker van ons een bevestiging en hiermee is de aanmelding afgerond.

Na dat de test is afgenomen ontvangt de medewerker de testuitslag van ons digitaal op het door hen doorgegeven emailadres. De datum en tijd waarop de test is uitgevoerd worden in deze mail vermeld. Let op: deze mail is niet geldig als reisdocument.

De factuur voor de testafnames ontvangt u van ons na het afsluiten van het abonnement en/of na het ontvangen van de unieke couponcodes. Deze factuur dient binnen 7 dagen te worden voldaan en is vrijgesteld van BTW. Om fouten te voorkomen vragen we u bij de aanvraag om uw Kvk-nummer en een digitaal factuuradres.

Indien u nog vragen heeft en voor het maken van afspraken onder vermelding van SITO neemt u contact op met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Peter Ter Laak

Verkoop binnendienst

+31 651 24 75 34

www.covidtestnederland.nl

Bezoek ook onze speciale kennisbankpagina met tips voor ondernemers